Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +103
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +7
Byczki, steki się soli przed włożeniem na patelnię czy nie? Większość poradników na yt mówi, że tak, a na opakowaniu mam napisane, że po smażeniu xd
Sól przed bo jak się mięso zetnie to sól nie będzie przenikać. I ostrożnie podchodź do czasu podanego na opakowaniu bo tam piszą zawsze to samo niezależnie od tego jak wygląda kawałek mięsa.
Ja w ogóle nie solę, bo nie lubię - i też wychodzą zajebiście. Jednak - jedną z metod jest osuszanie mięsa grubą solą PRZED smażeniem /zostawia się na parę minut/ - testowo robiłem i były strukturalnie OK (ale dla mnie ogólnie za słone nawet po dokładnym oskrobaniu mięsa). Czyli rób jak lubisz, nie przejmuj się przepisami :) To ty to będziesz jadł w końcu!