Wpis z mikrobloga

  • 4
@wykolejony i ziemniaki. Porządnie, po Polsku nie jakieś wymysły z Europy Zachodniej.
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ale mam mały brzuszek więc starczy i się najadłam więc do jutra nic już nie zjem.
¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kabotyno Co prawda dziś i pewnie jeszcze następne 2 dni będę jadł zapiekankę na ryżu więc przyda się przerwa, ale zainspirowałaś mnie by zrobić risotto ze szparagami ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@lord_xenu trzeba gotować równo 19 min, po tym czasie zdejmujesz z ognia, dodajesz masło, ser, mieszasz. Odstawiasz parę minut żeby odpoczęło i podajesz ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz