Szybki rozwój slow food.
W Polsce przybywa lokali, gdzie można kupić chleb na zakwasie, tradycyjne wędliny oraz ręcznie robione pierogi. Zwolennikiem slow food jest znawca kulinarny Robert Makłowicz, ale nawet on przyznaje, że w żywieniu ciągle jesteśmy „fast”
X.....a z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 7
Komentarze (7)
najlepsze
zakop jako spam bo wygląda jak by jedyny celem tego znaleziska było info o sklepie.
i za psycholożki a nie panie psycholog
primo: nigdzie nie napisałem o tym iż wołowina w bułce pochodzi z mcdonalda (tudzież innej sieci serwującej kanapki) to tylko twoja nadinterpretacja więc dlaczego twierdzisz że mięso w mojej kanapce mięsem nie jest.
secundo: jestem z Ciebie naprawdę dumny, iż wierzysz w to że mięso ze sklepu nie zostało nafaszerowane chemią czy tłuszczem który wyraźnie zwiększa wagę. brawo nie ma to jak świadomy konsument