@Zaratusztra: Sam pracuje jako kelner z moimi ludzmi i wydaje mi sie ze zaden z nas nie był by w stanie czegoś takiego zrobić, ale widziałem takie przypadki jak jeszcze byłem praktykantem :D
Masz jakieś rady/wiesz gdzie szukać informacji na temat zakładania takiej działalności? Nie mam doświadczenia gastronomicznego, ale uwielbiam gotować i myślałem o takim biznesie...
@gregorres: Zgadzam sie z przedmówcami przedewszystkim gastronomia to zawód któremu trzeba oddać sie całkowicie musisz poprostu prawie mieszkac w tej knajpie.
Komentarze (85)
najlepsze
Usuń konto @Areksus
2. Czy zaserwowalbys swoim bliskim jedzenie, jakie podajecie klientom twojej restauracji?
3. Czy uzywacie wegety?
2. Wraz z moją rodziną często jadam dania z naszej restauracji.
3. Nasz szef kuchni nie akceptuje tej przyprawy ale wiem że reszta kuchni potajemnie jej używa :)
1. Zamierzasz odpowiadać na resztę pytań?
2. Jakaś weryfikacja u administracji była by spoko.
2) Do której na śląsku trwają wesela ? Normalnie do 5-6 rano czy raczej do 1-2 w nocy (słyszałem że tak właśnie u was jest).
3) Jak wygląda organizowanie wiejskiego stołu - dajesz młodym namiary na źródło bimberku, mięs itd czy sami muszą to organizować ?
4) Ile lat prowadzisz swój biznes
2. Nasze kończą sie srednio kolo 4-5
3. Sami organizujemy wszystko co potrzebne, chcesz wiejski stół bedziesz miał to tylko kwestia kasy. Jestem wstanie załatwić wszystko
5.Restauracja, Sala imprez, Pensjonat
6. ze 2 razy mi sie zdarzyło i to z winy pana młodego :D