@wiesiu2: w smażalniach najczęściej ważą rybę przed smażeniem (w tych, w których bywam informują o tym fakcie i przy ważeniu pytają czy tyle może być czy szukać większego/mniejszego kawałka).
@wiesiu2: Zalezy jak waza. Juz lata temu w kolobrzegu bodajze wazyli po smazeniu z panierka gruba na 2 cm + z surowkami i cytryna :P
Niecaly tydzien temu wrocilem z nad morza. 25 pln za miseczke zupy, 38pln za 120g ziemniakow+100g miesa(w ktorym notabene byla kosc-pierwszy raz widzialem w zrazie kosc)+ surowka,12 za piwo, 4,5 za "suchego" gofra (4 za cukier puder do niego 6 za
Komentarze (7)
najlepsze
Być idiotą i jeszcze się tym szczycić. Zakop.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dadzą "500gDorsz+" i jakoś dacie rade.
Złodziej z jednej i złodziej z drugiej strony lady.
@wiesiu2: Zalezy jak waza. Juz lata temu w kolobrzegu bodajze wazyli po smazeniu z panierka gruba na 2 cm + z surowkami i cytryna :P
Niecaly tydzien temu wrocilem z nad morza. 25 pln za miseczke zupy, 38pln za 120g ziemniakow+100g miesa(w ktorym notabene byla kosc-pierwszy raz widzialem w zrazie kosc)+ surowka,12 za piwo, 4,5 za "suchego" gofra (4 za cukier puder do niego 6 za