Standard ISO zaparzania herbaty
Oto jak profesjonalnie zaparzać herbatę zgodnie z światowo uznawanym standardem. Jest też fragment o kontrowersyjnym mleku
tomaszs z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 116
Oto jak profesjonalnie zaparzać herbatę zgodnie z światowo uznawanym standardem. Jest też fragment o kontrowersyjnym mleku
tomaszs z
Komentarze (116)
najlepsze
To całe pieprzenie czy trzy czy sześć minut mnie śmieszy.
Ja mam inne problemy.
Biała i zielona przy za długim parzeniu, stają się coraz bardziej gorzko-cierpkie i ciężko je wypić, nawet jak posłodzisz.
Juz dawno slyszalem, wlasnie taka kolejnosc jest prawidlowa, kiedys sprawdzilem i rzeczywiscie robi to roznice w smaku.
Swoja droga co do picia z "miseczki" bez ucha, z takich pije sie w roznych azjatyckich krajach, np. Uzbekistanie. Na poczatku jak mnie czestowali tak to wydawalo mi sie dziwne ale szybko idzie