@ProfiBoy: czyli na podstawie oglądnięcia tego filmiku stwierdzasz ze akurat tutaj ktoś nie wie co robi, czy generalizujesz większość restauratorów? Co do dużej części się zgadzam, że większość "Restauratrów" nadaje się do kuchennych rewolucji ....
@ProfiBoy: interesuje się 10 lat gastronomią, pare lat marketingiem, jeśli chodzi o kwestię psychologi to się nie wypowiadam. Bardziej interesują mnie badania, dlaczego konsument dokonuje zakupu - liczba jest liczbą i ma poparcie... :) Co do kwestii " wystarczy być, mieć lokal, menu, kucharza i zacznie się kręcić" jeśli 90 % restauratorów spełni te wymagania to minimalizują ryzyko utraty własnej gotówki. Biorąc pod uwagę Twoją wiedzę z zakresu "psychologi biznesu" to
@ProfiBoy: Plusem tego filmiku, tak jak powiedziałeś - ktoś dowiedział się, że taka buda istnieje, ktoś przyszedł i wytestował, jeśli smakuje to wróci, jeśli spodoba mu się atmosfera to wróci, jeśli spodoba mu się wystrój to wróci, jeśli lokal znajduję się dla niego w odpowiednim miejscu to wróci, jeśli jakość i proces zostanie zachowany to wróci, jeśli w ten sposób buduje markę i tworzy społeczność to wróci, jesli ktoś poczuje bezpieczeństwo
Biorąc pod uwagę Twoją wiedzę z zakresu "psychologi biznesu" to