Wpis z mikrobloga

@grave: Przynajmniej można założyć, że już wiesz jak smakuje pies ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie stosunkowo dużo osób z chęcią by takiego mięsa spróbowało więc możesz czuć się zaszczycony tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@grave: @Manipulatorek: @WapniakZJury: @k_kru: @marta_1989: @epll:

Ja mam sprawdzone chińczyki, a innych raczej nie tykam. W robienie żarcia z psa jakoś nie wierzę, ale rozmawiałem z właścicielem tego zaznajomionego baru i często spotyka się, że wietnamce :
* skupują przepracowaną fryturę z innych restauracji i robię na tym frytki, sajgonki czy kurczaka;
* oszukują na mięsie i jego rodzaju, ścinki z kurczaka zazwyczaj są nimi, ale
@KuwbuJ: ja tez mam jednego (raczej droższego) raczej do innych nie chodze, ale to daje do myślenia zeby unikać w ogole tego typu śmieciowego żarcia, juz kebsy sa duzo bardziej ogarnięte, bo z reguły widzisz co przygotowywuja