Aktywne Wpisy

Tomek3322 +643
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
źródło: 74660_559425b82a07e
Pobierz
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba

Jak tam u Was w Polszy,najpierw zapłać pózniej czekaj miesiąc na paczkę? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dlaczego tak jest?
https://www.youtube.com/watch?v=_1jxykAEjuY
#niemcy vs #polska
źródło: comment_78Tu7NoVaADshYigW0N6jkVIz4aDXN8N.jpg
Pobierzno i 14 dni to nie jest PO otrzymaniu towaru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Konwerter: https://www.ferbuy.pl/ też sie reklamuje że po otrzymaniu towaru, a termin jest 14 dniowy
@soosh071: Ale pisze w odpowiedzi: "płacenia przy odbiorze które jest standardem?"
Za każdym #!$%@? razem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Konwerter: napisałem że to niemieckie jest czymś podobnym do tego polskiego.
@Konwerter:
przeciez masz napisane, ze masz zaplacic w "14 TAGEN", a nie PO OTRZYMANIU.
@Konwerter: zajrzyj do regulaminu usługi jak nie wiesz na czym ona polega
Zaznaczyłem na czerwono żeby było Ci łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_AGT3MxHm0X1hrN7QQRaYr7v9Y71Ae7uK.jpg
Pobierzja jednak wolałbym płacić po kursie USD, który znam w dniu zakupu niż po kursie nie wiadomo jakim za ponad miesiąc
@Wychwalany: Kurs mnie nie obchodzi bo zarabiam i płace w €