Aktywne Wpisy
wfyokyga +38
Catmmando +6
Da się cokolwiek zrobić, żeby shaker po białku nie #!$%@?ł padliną?
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
https://www.facebook.com/TUMWro/photos/a.107613849304454.11846.102884213110751/1503271439738681/?type=3&theater
http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/67400/Bitwa-o-nowe-tramwaje-dotarla-juz-do-Poznania
#transportpubliczny
nawet koń się zmieści:
https://www.joe.ie/news/pics-dublin-commuters-had-a-mare-when-a-horse-got-on-the-red-line-luas-this-afternoon-512300