Wpis z mikrobloga

Da się cokolwiek zrobić, żeby shaker po białku nie #!$%@?ł padliną?

Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.

Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (°°

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta
  • 16
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Catmmando: to ja nie wiem jakiego białka używacie. Mi się zdarzyło zostawić shaker po białku przez tydzień, ale po naprawdę dokładnych kilku myciach żadnego zapachu nie było czuć i dalej używałem go dopóki się nie rozszczelnił.
@Catmmando: używam zwykłych plastikowych szejkerów i nie ma problemu. Ba, nawet zdarza się zostawić nieumyty na dzień czy dwa. Ale wtedy wkładam go do zmywarki, program na 60 stopni i jest wszystko czyste i pachnące.
Dużo pomaga też kilkukrotne wyszejkowanie go czystą wodą świeżo po użyciu.