Aktywne Wpisy

s1gyn +1
Mireczki, kilka dni temu się odwodniłam, ale tak bardzo i to odwodnienie postepowalo od kilku dni, w efekcie zaczęłam mieć bardzo niepokojące objawy i byłam mega strasznie osłabiona. Prawie zemdlałam. Piję elektrolity od dwóch dni ale takie uczucie masakryczego oslabienia jest ciągle, chociaz jest trochę lepiej niż było. I ciągle nie czuję się w pełni nawodniona. Ile tych elektrolitow mogę dziennie pic zeby ich nie przedawkować? Jest coś jeszcze co pomogloby mnie

Theo_Y +51
źródło: 11910834_64bdc
Pobierz

Wywiad z bitbayem.
- podatek placi sie od zysku w chwili sprzedazy a nie przelewu na konto. W ogole co ten czlowiek gada... Bitcoin to prawa majątkowe i tak jest rozliczany podatkowo.
Jakby było tak jak piszesz to sprzedaż zapłacisz podatek zaraz kupisz od nowa jak handlujesz i stracisz i co jak stracisz... nie dość że straciłeś to i podatek do zapłaty...
To co mówi jest logiczne że od zarobionej kasy która na giełdzie jest jakby żetonem / punktami / cyferkami po
Chyba jednak nie wie lepiej. http://sip.mf.gov.pl/ i wpisz Bitcoin jako fraze. Masz interpretacje podatkowe od czynnosci sprzedazy kryptowaluty, a nie od przelewu na konto.
Jakby tak bylo jak TY piszesz to analogicznie na gieldach, forexach itp by nie wystawiano PIT-8C. Tylko podatek od roznicy przelewow
20% to mowa o krypto, a 80% to reklama bitbaya.