Aktywne Wpisy
wfyokyga +38
Catmmando +6
Da się cokolwiek zrobić, żeby shaker po białku nie #!$%@?ł padliną?
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
https://link.marktplaats.nl/m1191484754
#220ce #w124 #speedywholandii
Miesięcznie +1000 do licznika i to boli. Dodatkowo chyba czas na zmianę na w211 albo w204.
Ida w gore z cenami. W124 coupé i cabrio powolutku, ale ciagle drozeja.
Droga ta Holandia.
Za 500SEC 5.0 V8 place £240 rocznie...