Aktywne Wpisy
Blueweb +41
Borealny +9
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
Mowa o Trattoria Rucola
Rodzaj kuchni: włoska
Lokalizacja: Krucza 6/14
Krótki opis: dosyć duży ruch, nastawiona raczej na klienta premium w moim odczuciu
Obsługa: Bardzo dobra, miło sympatycznie na luzie 4,5/5
Jakość i smak: Pieczywo czosnkowe świetne, lepszego chyba jeszcze do tej pory nie jadłem. Calzone z mięsem które jako główne danie zjadłem bardzo fajne. Cienkie ciasto oprócz tych takich brzegów. Sycące i w smaku bardzo dobre, polecam. Dziewczyna zamówiła pizze z boczkiem, pieczarkami i czymś jeszcze(nie zapamiętałem :P). Ciasto wyśmienite. Cieniusieńkie, chrupkie idealne wręcz jak dla mnie. Dodatki bardzo smakowite, świeże ogólnie 9/10.
Wystrój: Bardzo sympatycznie, akurat siedliśmy koło wydawki to fajnie było widać jak kucharze tam poginali i robili jedzonko.
Ceny: Niestety powyżej średniej. 30-50zł pizza sama. Calzone zapłaciłem 39zł plus pieczywo czosnkowe 17zł więc dosyć dużo...
Dodatkowe plusy/uwagi: Ogólnie warto zajrzenia i samemu przetestowania jedzenia. Duży minus za ceny, ale jak dla mnie smak nadrabia. Warto spróbować.
Pozdro 600
Sprecyzowanie:
Tratoria to sieciówka, w Wawie ma 3 lokale (?) przynajmniej byłem w tych: na Kruczej, Starym Mieście (przy kolumnie) i Francuskiej. Pyszne sałatki, poprawna włoska kuchnia, ceny średnie bym powiedział. Kolacja dla 2 osób, z karafką to ok 120zł.
Co dla mnie ważne: przemiła obsługa w każdym z lokali, znają menu, dobiorą alkohol.
Komentarz usunięty przez autora
@MiesozernaBijeLudzi1: nie bierz jej :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@GuidReload: Nie ma lipy. Jadłem tam pizzę z 30 razy i za prawie każdym byłem zadowolony.
Trzeba mieć jednak na uwadze, że jest