Wpis z mikrobloga

@PaNaTypa: ja ten opiekacz mam i nie polecam... w dotyku straszne gówno, gofrów nie robiłem, a co do pozostałych rzeczy - jeśli coś jest grubsze niż kromka chleba, to będzie nierówno przypieczone - bo są "stałe" a nie ruchome zawiasy, które uniemożliwiają wygodne zamknięcie opiekacza, gdy jest coś grubszego.
@Emill: z tego co wiem to mięso powinno opiekać się tylko w początkowej fazie na zamkniętym, dosłownie minutę, a potem na otwartym i przewrócić - mówił znajomy co pracował w pasibusie i tak tam robią, no na lepszym sprzęcie ale jednak metoda ta sama wszędzie ;D
@PaNaTypa: spoko, może i masz rację - ale ja chciałem sobie kanapkę zgrillować i mało nie połamałem tego ustrojstwa.. do grillowania jednak polecam kupić taką żeberkowaną patelnię - robi swoje i mniej prądu ciągnie.