#bitcoin #btc #iota Przyznaję,że myliłem się w sprawie Bitcoina... Popłynąłem z moimi longami na BTC i IOTA na szerokie #!$%@? morze. xD nie pierwszy i nie ostatni raz xD #kryptowaluty
@Drakii: Ty masz coś nie równo pod sufitem? Ja nie udzielam i nigdy nie udzielałem porad inwestycyjnych. Czytasz ze zrozumieniem co zwykle dodaję za wpis? Wyrażam własne zdanie a nie nakazuję nikomu wykonywać transakcji a wręcz ich zabraniam. Mam to w dupie czy ktoś z Mirków zyskuje czy traci kasę. Każdy ma własny mózg i rozum. Jak ktoś wykonuje transakcje bo ktoś tak napisał
lecimy na 200 miliardów kapitalizacji takze otwieraj shorta i zapinaj pasy :)
@Padre_b: hmmmm a skąd akurat taka prognoza? No myślę czy otworzyć tego shorta. Ale jednak postoję trochę po za rynkiem. Co tu się #!$%@? na BTC to czajnik dymi. Grubasy zrzucają - kwestia czy niżej niż 8k czy 8k zatrzyma ten zjazd.
@Amelcio: moja analiza jest taka nie tyle co grubasy co wlasciciele swiata weszli do krypto i o tym poinformowali rockefeler z rothildem. Teraz rozpoczela sie walka z krypto bede chcieli wyczyscic wszystkich ludzi ktorzy weszli na hypie w styczniu przez to pojdzie info w swiat ze krypto to gowno i ludzie potracili miliony na tym. takie zagrywki beda sie zdarzać coraz częściej.
@Amelcio: I to zdanie czyni z ciebie doroslego czlowieka, ktory wie ze mozna popelniac bledy i sie do nich przyznawac.
Gratuluje, niby nic to nie znaczy bo to wypok.pe-el - ale w moich oczach zyskales naprawde wiele, chcial bym zeby bylo takich ludzi wiecej, ktorzy wiedza ze sa w bledzie i potrafi sie do tego przyznac..
Poznałem dziewczynę z którą pasujemy sobie pod kazdym względem. Ale ma niecałe 21 lat i miała 10 partnerów seksualnych o ile nie zaniżyła. Zaczela w wieku 14 lat. Nie wiem czy to przełknę. Mogła nie mówić :/ #tinder #zwiazki
#kryptowaluty
@Cryptonerd_io: nigdy nie rozumiałem tego Waszego słowa: naganiać. Ja na nic nie naganiam. Bo nic nie sprzedaję nikomu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Drakii: Ty masz coś nie równo pod sufitem? Ja nie udzielam i nigdy nie udzielałem porad inwestycyjnych. Czytasz ze zrozumieniem co zwykle dodaję za wpis? Wyrażam własne zdanie a nie nakazuję nikomu wykonywać transakcji a wręcz ich zabraniam.
Mam to w dupie czy ktoś z Mirków zyskuje czy traci kasę. Każdy ma własny mózg i rozum. Jak ktoś wykonuje transakcje bo ktoś tak napisał
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Padre_b: hmmmm a skąd akurat taka prognoza? No myślę czy otworzyć tego shorta. Ale jednak postoję trochę po za rynkiem. Co tu się #!$%@? na BTC to czajnik dymi. Grubasy zrzucają - kwestia czy niżej niż 8k czy 8k zatrzyma ten zjazd.
@Amelcio: I to zdanie czyni z ciebie doroslego czlowieka, ktory wie ze mozna popelniac bledy i sie do nich przyznawac.
Gratuluje, niby nic to nie znaczy bo to wypok.pe-el - ale w moich oczach zyskales naprawde wiele, chcial bym zeby bylo takich ludzi wiecej, ktorzy wiedza ze sa w bledzie i potrafi sie do tego przyznac..