Podsumuję. Cebulę i czosnek pokrój. Daj oleju trochę do gara. Rozgrzej. #!$%@? cebulę. Jak się trochę podsmaży to #!$%@? pomidorów tylko trochę. Podsmaż. #!$%@? czosnek. Poczekaj chwilę i dolej reszty pomidorów. Niech się wszystko podgotuje pod przykrywką trochę. Odsłon. Oregano plus bazylia w takich samych proporcjach. Pieprz, papryki z łyżeczkę. Na małym ogniu z pół godziny żeby zgęstniało. Sól i cukier na koniec dodaj. Ja lubię odrobinę soku z cytryny dać.
@Overwatch-PL: mięso najlepiej smażyć po cebuli i zalać pomidorami, przyprawić i odparować aż powstanie ładny gęsty sos. Wiesz, te gówniane mięsa z marketów muszą najpierw puścić wodę.
@Overwatch-PL: cebula i czosnek na masełku, na tym usmażyć mięsko (wrzuć czerwona przyprawę do mięs), wrzuć pomidorki, dolej ciemnego sosu sojowego i voila. Sol i pieprz do smaku.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #bieda
@125ccfurii: Łoo dzięki colego 9/10. Żeby było 10/10 to napisz mi kiedy do tego dodać dodać mięso.
Komentarz usunięty przez autora