Wpis z mikrobloga

Na początku robił rajdy po kebabach, a jak się rozrosl to nagle wielki smakosz.


@Darth_Gohan: najwyraźniej to kolejna branża gdzie musisz najpierw obciągnąć w bramie kilku sebom zanim będziesz mógł za grube pieniądze posmakować szejka XD

a pasi taki tragiczny nie jest, ten na Ruskiej przy lwie trzyma poziom - Gonzalesa i Chorizorda to mogę #!$%@?ć na zmianę z Panczo i pastą z bakłażana z Sawary
@mroz3: Pasibus to po prostu przyzwoity burger i dość udany biznes, o czym mogą świadczyć kolejne lokale w całej Polsce. Niemniej słyszałem, że z ich rentownością jest już różnie. Co prawda jest tam jakieś zabezpieczenie finansowe, ale czy to jest to końca zdrowy biznes to nie jestem przekonany.
Chciałem też sprawdzić ich przychody za poprzednie lata w KRS, ale nie dopełniają obowiązku i nie składają sprawozdań finansowych: https://ekrs.ms.gov.pl/rdf/pd/search_df
http://www.krs-online.com.pl/food-for-nation-sp-z-o-o-krs-7099245.html