Wpis z mikrobloga

@skydancer: Ja #!$%@?ę, zwykłe pączki, nawet nie stały koło dobrych. Ludzie są #!$%@?ęci, że stoją tam godzinami po lekko spalone pączki z gównianym dżemem z jedynie dodatkiem róży.

Pączek powinien btyć jasno brązowy, niespalony i #!$%@? z konfiturą różaną, a nie gównodżemem z 5% róży.

Skandal, że to ktoś uważa za najlepsze pączki w Wawie. #!$%@? wiecie, w dupue byliście, gówno jedliście.
@gumpa_bobi: #!$%@? sa, spalone i z #!$%@? marmolada. Takie z byle straganu mozna dostac. Sa dobre, jak zwykly paczek z budki z bulkami, ale nie sa na pewno najlepsze nawet na tej ulicy.

@wonsz_smieszek: Blikle robi klasycznie pyszne paczki. Sa male, bo to Blikle, ale sa puszyste, pieknienolukrowane, jest na nich skorka pomaranczy i maja prawdziwa konfiture rozana, a nie gowno dzem. Jeszcze 10 lat temi nikot poza lokalsami nie
@wonsz_smieszek: Dzem z woli jest smaczny? XD Konfitura rozana ci nie smakuje, czy ki #!$%@?? Blikle mq puszyste, smaczne paczki, co ty bredzisz. Jestes po prostu przyzwyczajony do ulicznego paczka i dlatego tak smakuje ci to z gorczewskiej.
Pana Pączusia ze Skarbka z Gór


@daox: kurde, daleko od świata, ale niedawno się otworzyli, to może i kolejek nie ma w tłusty czwartek. Bo to chyba tam na Górczewskiej są właśnie te najdłuższe w Warszawie, które potem we wszystkich gazetach pokazują :)
lepszych Pan nie znajdzie! :3


@bzduraa: no na pewno...

zwykłe pączki, nawet nie stały koło dobrych.


@RatKing: ot, bo masowe piekarnie nie są dobre?
To jak z najlepszym kebabem w wawie- każdy, który dostanie taki tytuł robi się od razu słaby.