Aktywne Wpisy

palkalgia +47
W trollingu najlepsze jest to, gdy druga strona w końcu zdaje sobie sprawę, że jest trollowana.
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki

mika077 +39
A w tym roku co będzie powodem #!$%@? zbiorów rolników? Susza ? (PŁONIEEEMY! CZY TO JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ) #globalneocieplenie #susza #rolnictwo #ukraina #katowice #siemianowice #slask ! Nie da się #!$%@? rowerem do pracy jeździć

Jest prawda poezji...
Aleksander Puszkin _Do ***_
Powiązania do tego utworu, które zawarłeś w komentarzach są już zbyt mądre dla mojego prymitywnego ucha. Wykonania konkursowe brzmią dla mnie zawsze niemalże identycznie :P
No i proszę o wincyj (
@pani_doktor_od_arszeniku: Ostatnio czytanie w myślach nieźle mi wychodzi :x. Co do literatury i poezji to niewiele pomogę, bo nigdy mnie tak naprawdę nie porwały, natknąłem się na ów wiersz, czytając o ww. pianistce Oldze Kern.
Natomiast powiązania wiersza do tego utworu muzycznego nie wykraczają moim zdaniem poza tę sztafetę pokoleń, którą wymieniłem wyżej. Ot tempus fugit. Zaraz wychodzę, więc troszeczkę szczegółowiej odniosę się o tym, dlaczego
Jeśli idzie o uwagi dotyczące ww. dwóch konkretnych wykonań, to posłużę się fragmentami kadencji - kulminacyjnych momentów koncertów, które nie muszą