Aktywne Wpisy

WOWMichal +7

IntruderXXL +61
#!$%@? UMYSŁOWE KARŁY! NIEDOŁĘŻNI NĘDZARZE! Miałem racje co do was.
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować

The Disney Afternoon Collection - 21 zł
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - 29 zł
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - 42 ZŁ
Prison Architect - 42 zł
Kolekcja Lego Harry Potter - 75 zł
Kingdom Hearts III - 95.37 zł
Oferta ważna do 03.12. 00:59
TUTAJ wszystkie promocje.
#psprices #ps4
The Disney Afternoon Collection kupione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktualna promocja trwa do 23 listopada, nowa będzie 22 a to co pojawiło się dzisiaj to tylko jakiś filler z japońskim grami, serią Lego i innymi pierdołami.
@K4JT3K: Przecież wszystko wytłumaczyłem wyżej.
Gdyby Black Friday zrobili dzisiaj to już od wczoraj byśmy o tym wiedzieli bo USA dostaje promocje zawsze jeden dzień przed Europą.
Dzisiejsza promocja to kolejna z serii "Gry za mniej niż..." a aktualna to "Podwójne rabaty".
Black Friday zaczyna się 29 listopada ale na Storze promocje pojawią się tydzień wcześniej jak np. rok temu.
Podwójne