Prawdziwa petarda na Black Friday już jutro u nas, także nastawiajcie alarmy w samo południe. Punkt 12:00 otwieramy sprzedaż Mi Banda 4 za jedyne 94,95. Pamiętajcie - możliwe będzie zakupienie tylko jednej sztuki na klienta :)
#elektronika #blackfriday #promocje #xiaomi #miband #rabat #okazje
@SwiatBaterii: no szału nie ma tym bardziej, że cena przekreślona już od miesięcy nigdzie nie występuje nawet w polskich sklepach.
@SwiatBaterii: em. Jakbyście dobili do 90 bylbyl deal. Na aliku na 11.11 były po 82 zł i pewnie na blackfriday znowu
@jmuhha: zależy od twoich potrzeb. Ja się skupiam mocno na możliwości dostawania powiadomień i sterowania muzyką i nie mam zastrzeżeń. Nie wiem za to jak wypadają możliwości sportowe bo nie używam kompletnie.
@SwiatBaterii jest jeszcze dostępna, coś nie mogę poszukać. Wczoraj pisałeś że o 19:00 będzie mi band za 99 zł. Dziś, że jutro.
@jmuhha: bierz nawet się nie zastanawiaj
Ja kupiłem na prezent
Sam chciałbym takiego mi banda ale nie chce rezygnować z aktualnego zegarka (╯︵╰,)
@SwiatBaterii: Ale beka jak ludzie piszą, że kupili taniej na Ali. A potem płacz jak się bujasz z odsyłaniem do Chin na naprawę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Fajna cena, jak się nie podoba to nie kupujcie, a nie robicie gównoburzę.
@SwiatBaterii przeciez na ali czesto i gesto sa z wysylka z PL za tyle. Sam tak kupilem
Inb4 teraz nie ma takiej oferty xD
@SwiatBaterii: A ja chętnie skorzystam. Wysyłka z PL, gwarancja też PL mnie przekonują.
@JesMan: Ale wy wszyscy jesteście beznadziejni z tym Ali.. Na gwarancję do Chin też wyślesz? Weźże się k**wa zastanów zanim coś napiszesz. Najpierw przycebuli pare zł jeden z drugim, a potem płacz jak coś się zepsuje.
@SwiatBaterii Trzymajcie jedną dla mnie, jak bym się spóźnił ( ͡º ͜ʖ͡º)
pokaż spoiler Już wiem komu podaruję na święta
@SwiatBaterii: dziękuję. kupione. Chciałbym jeszcze dobrać powerbanka - można wstrzymać wysyłkę mibanda, żeby poszło jedną przesyłką? Po południu na spokojnie przeklikam...
@melepete: nie mogłem kliknąć "akceptuję i płacę" przez 5 minut... Co za emocje, walka, pot, łzy, poczułem się przez chwilę jak na wyprzedaży w Ameryce!!! Dzięki, to był dobry CZARNY PIĄTEK ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@SwiatBaterii: Płatność poszła :D Już musze mieć w tej cenie!
nawet Wam bład nie pomoże
Forbidden
You don't have permission to access this resource.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@SwiatBaterii: Płatność niby przeszła, mam nadzieję, że się nie zgubi gdzieś na serwerze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piękna to była walka z timeoutami, nie zapomnę jej do kolejnej promocji <3
@SwiatBaterii: jak dodawałem do koszyka miałem 94zl po odświeżeniu juz 127zl, ide na allegro tam bez tych szopek kupie za 118
@Fin4l a git zalogowałem się i w historii widzę że zaakceptowane. Przykro mi cumplu, kto pierwszy ten lepszy Polak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maciejc: napisz proszę na priv z numerem zamówienia
@SwiatBaterii: Domyślam się że to miało być do mnie, poszło PW
@SwiatBaterii: Ale jak nie udało się? w przypadku przejścia do płatnosci zamówienie powinno byc zablokowane, a nie że płace a nie ma towaru, płatność wisi bo odbiorca nie zaakceptował i inna cena zamówienia :/ WTF? Ani kasy ani towaru (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@SwiatBaterii: A co z sytuacją gdzie mam na mailu potwierdzenie zakupu za 94 zł, a nie jestem w stanie dokonać płatności bo cena zmienia się na 137?
To też jest "nie udało się"?
@SwiatBaterii: Przez działanie strony o 12 prawie przegięła się czara goryczy (czy jakoś tak). Wyrwałem mi banda a później domówiłem akumulatorki 18650 do latarki rowerowej. Dzięki Pan bateria.
P.S. Na magazynie pewnie yeble idzie dostać