Wpis z mikrobloga

#drogipamietniczku #trzymaczkierownicy psuje :-)

Przypadkiem wykryłem takie kuku na całym obwodzie opony na styku z felgą.

Zgłosiłem do Houston że "siefie chyba jest problem". "Jak da się jechać to jedź, ładuj, wracając zajedź tu i tu, będę czekał z zapasem" (swojego nie wożę, za dużo waży :) )

Jadąc na załadunek przejeżdżałem koło tej wulkanizacji to myślę zapytam czy to coś poważnego: pokazałem pracownikowi: Panika w oczach, krok w tył i.... "to... to... to... zaraz jeb*ie!"

Drugi raz spanikował chwile później jak powiedziałem że w takim razie ok, jadę załadować i za 3h będę wracał, to szef podwiezie zapas i wtedy wymienimy

Jak wróciłem po tych 3 godzinach to już tak nie panikował :) Dojechałem, ale fakt, jechałem już dużo spokojniej niż zwykle

A tak na poważnie drogie #zycietruckera (i pochodne): Spsuło sie samosie, czy wina kierowcy? I czy dużo brakowało do #andrzejtojebnie ?
totalski - #drogipamietniczku #trzymaczkierownicy psuje :-) 

Przypadkiem wykryłem ...

źródło: comment_1586792110zJQVqC9ZLNpCNjId8fvECK.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ameliniowyguzik: trzecia prawa na, jak widać, naczepie. Niby głowę bym dał, że nigdzie do np krawężnika nie przycisnąłem, ale licho wie czy czegoś nie przeoczyłem. Zawracania w miejscu też unikam jak ognia. Zwłaszcza załadowany. A że stara była to fakt.
  • Odpowiedz