Wpis z mikrobloga

trzeba być jakimś psychopatą, żeby jeść frytki z keczupem ()


@LubieSzaszylkiZLublina: polakiem, polak nauczony żarcia najpodlejszych fastfudów polewa wszystkie tortexem żeby zabić smak tektury i potem we włoszech dochodzi do nieporozumień w restauracjach kiedy do pizzy z pancettą albo karczochami woła o keczup a kelner nie wie o co chodzi. Takie pokłosie komuny parówek i mortadeli w panierce na obiad
@Patermantis Obiektywnie najlepszy połączenie. Ty to pewnie z takich co bierze Heinza z majonezem Madero.
I pewnie jeszcze mało mieszasz widelcem żeby czuć oddzielnie majonez i keczup. Na moich oczach nasz naród upada.
@gefallenerubermensch: Idąc tą #!$%@?ą logiką to po co w ogóle dodawać przyprawy do jakichkolwiek dań? Po co panierować schabowego? Chcesz czuć smak mięsa czy panierki? Po co przyprawiać sałatki? Chcesz czuć smak warzyw, czy przypraw albo sosów? Keczup jest tylko dodatkiem.
@hughmm Generalnie nie jestem fanem sosów, bo wyłączają smak rzeczy, którą się je. Typu, leję na pizzę sos czosnkowy czuję już tylko smak sosu czosnkowego i konsystencję pizzy. No nie po to zamawiam sobie pizze mięsną by nie czuć smaku mięsa pod sosem