• Wykop.pl
  • Wykopalisko 548
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Alkowskey 7 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

Są gdzieś jakieś oficjalne informacje, czy redmi k30 ultra będzie miało wersję globalną? Zamówiłem jakiś czas temu z geekbuying, ale jedyne co znalazłem, to tylko że może będzie, a może nie.

Jak to jeszcze wygląda z custom ROMami na mediateka? Wiem, że jest lipa, ale Xiaomi wypuściło source. Będzie coś z tego?

#redmi #xiaomi #smartfon

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Kaloryfe 7 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@Alkowskey: na 8 pro na mtk normalnie są romy sprawne

+: Alkowskey
        • udostępnij
          • Link
      •  
        gryyyn 7 mies. temu

+1

@Alkowskey: Ci od modowania MIUI zaprzestali wsparcia dla Redmi Note 8 Pro ze względu na Mediateka. Jest ryzyko uceglenia urządzenia przy instalowaniu ROMa, nawet modowanego MIUI.

+: Alkowskey
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Alkowskey 7 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@gryyyn: no I właśnie o tym słyszałem, zostaje mi tylko poczekać. Dzięki

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Jabby 9 godz. temu

+690

#heheszki #bekazpisu #koronawirus

odpowiedzi (6)

pine 9 godz. temu

+469

Wiedzieliście że ta dziurka przy wyciskaczu od mopa służy do nalewania wody do wiadra?

#ciekawostki #sprzatanie

odpowiedzi (25)

szyna352 6 godz. temu

+765

#humorobrazkowy #heheszki #rolnictwo

odpowiedzi (19)

• pełna lista

Wykopalisko

• Lesbijka zastrzeliła swoją byłą dziewczyną w biały dzień, w Nowym Jorku Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • "Tylko jedno w głowie mam" grane na... organach kościelnych xD "Tylko jedno w głowie mam" grane na... organach kościelnych xD 235
    • "Unia chce narzucić homoadopcje". Petycja ws. unijnego projektu. "Unia chce narzucić homoadopcje". Petycja ws. unijnego projektu. 153
    • Słowacja wydali rosyjskich dyplomatów. Gest solidarności z Czechami Słowacja wydali rosyjskich dyplomatów. Gest solidarności z Czechami 79
    • Makabryczny wypadek. Osobówka wprasowana pod auto ciężarowe. Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Andrzej Duda podpisał. Zakaz wyprzedawania państwowej ziemi na dłużej. Andrzej Duda podpisał. Zakaz wyprzedawania państwowej ziemi na dłużej. 84
    • 37 lat na jednej mapie 37 lat na jednej mapie 62
    • "Prezydent Biden jest idiotą" "Prezydent Biden jest idiotą" 69
    • CD Projekt zarobił 1,1 mld zł.Sprzedał kilkanaście milionów kopii Cyberpunk 2077 CD Projekt zarobił 1,1 mld zł.Sprzedał kilkanaście milionów kopii Cyberpunk 2077 55
    • Rosja wycofuje wojska znad granicy z Ukrainą Rosja wycofuje wojska znad granicy z Ukrainą 68

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody sport swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.