No to Mirki, proszę bardzo tutaj specjaliści od #savoirvivre #kuchnia i #restauracja - mamy następujące posiłki w restauracji: (na start podano pieczywo) 1. Czekadełko (mus z marakui i mango) 2. Przystawka (kawałek kurczaka) 3. Danie główne (tu akurat stek, co tez istotne) 4. Deser (lody)
I wywiązała się nie lada dyskusja, co powinienem zjeść którymi sztućcami. Plus pytanie bonusowe - czy do steka powinien być podany dodatkowy nóż.
(na start podano pieczywo)
1. Czekadełko (mus z marakui i mango)
2. Przystawka (kawałek kurczaka)
3. Danie główne (tu akurat stek, co tez istotne)
4. Deser (lody)
I wywiązała się nie lada dyskusja, co powinienem zjeść którymi sztućcami. Plus pytanie bonusowe - czy do steka powinien być podany dodatkowy nóż.
#gastronomia