Aktywne Wpisy
magazynierka_4k +919
Daj plusika, jeśli kiedykolwiek jechałeś/-aś takim pociągiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez
Harry_Angel +99
Patrzcie, mam tzipe, wysrałam gówniaka i coś robię - podziwiajcie mnie i dawajcie lajki!
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
#sushi #kuchnia #gotowanie #japonia
No i nie zawracaj sobie głowy jakimś pół-produktem z lidla, to pewnie odpad z chin, co najwyżej Włoch który z ryżem
Chodzi o @kwitnaca-wisnia
To zależy od średnicy garnka. Ja na 400-500g ryżu daje 400-500 ml wody (proporcja 1:1) oraz jeszcze dodatkowo kolejne 200-300ml wody, zawsze wszystko jest spoko.
Twój problem bardziej leży w tym, ze masz albo zbyt cienkie dno w garnku, albo zbyt mocno grzejesz go