Aktywne Wpisy

bluzgajacy +747
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet

HuopWsiowy +71
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)

Cel zapewne był taki aby podkreslic wspólne punkty i zarysowac wspólnote geopolityczną.
Skandal wynikł z niefortunnej zapowiedzi - konsulat zaznaczył, że konferencja jest z okazji 100 rocznicy utworzenia wojewodztwa wołynskiego w ramach II RP.
Wyobraźmy sobie, że Rosjanie promują się w Polsce posiłkujac sie oficjalnie rocznica utworzenia pozaborowego podległego Rosji Królestwa Polskiego.
Jedni uznaja, że to nic zdrożnego, a wielu pewnie zacznie krzyczec o obrazie narodu polskiego. Tak też stało się na Ukrainie.
Konsulat na wpis zredagował, ale mleko się wylało.
Efekt odwrotny od zamiarów - część ukrainskich historyków z Wjatrowyczem na czele mówi o polskim chamstwie i świetowaniu okupacji Ukrainy oraz nastepuje wyliczanie czego złego PL nie zrobiła Ukraińcom.
Bardziej umiarkowani ukrainscy historycy, którzy w konferencji mieli wziąć udział sa pod obstrzałem i zapewne na drugi raz niejeden sie zastanowi czy warto się narażać.
#ukraina
źródło: comment_1614122059bCXoxudu3vFxITuX66hyx2.jpg
PobierzA konsekwencje są takie, że obrywa całkiem ciekawa inicjatywa, bo w tym materiale na fb
@JPRW: gosc w tamtym roku został konsulem. niby doswiadczenie ma, ale chyba czegos zabrakło
Historycy nie znający historii?
@rdest_polny: weź juz daj spokój z takimi fikołkami. Ukraina lezy tuż przy polskiej granicy.
Właśnie przyznałeś że Wołyń jest ruski, jedynie wchodzi w skład państwa zwanego Ukrainą, które to państwo wówczas – ani wcześniej – nie istniało, więc nie może być mowy o żadnej okupacji Ukrainy.
nawet mi ich nie żal