Wpis z mikrobloga

@Megawonsz_dziewienc: Akurat to nie jest "absurd hetero", tylko naturalny odruch. Wspomniał o tym bardzo szczerze były poseł Robert Węgrzyn, i za zbytnią szczerość i brak wyczucia został usunięty z partii (choć później przyjęty ponownie).
Parafrazując znaną w internecie wypowiedź można stwierdzić, że seks lesbijski jest bardziej kobiecy od heteroseksualnego, bo biorą w nim udział dwie kobiety. ;) A ponieważ faceci hetero lubią patrzeć na atrakcyjne kobiety, bo ich widok jest przyjemny,
@JAI2L9LAD ok. Jestem za zwiazkami partnerskimi itp. Ale mnie tez obrzydza dwoch facetow calujacych sie. Maja do tego prawo i moga calowac sie jak pary heteroseksualne. Ale mam takie odczucia. Jedyna glupota jest, po #!$%@? to mowic, wszem i wobec. Wystarczy przejsc obojetnie bo to nie moje zycie i tyle. Ale nie powinno dziwic ze dla faceta heteroseksualnego, nie jest to fajny widok
serio tak trudno to zrozumiec, skoro jestescie tacy tolerancyjni to czemu wam tak trudno zrozumiec ze moze wywolac to obrzydzenie? zapatrzone w siebie pedaly hehe

nie jestem homofobem ale troche otwartosci na innych ;)