Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle

Bartekf1h2o +611
Cześć,
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
źródło: content_c6fe3839-11ed-4824-9063-4d3fa13da642
Pobierz

Tytuł: Diuna t.2
Autor: Frank Herbert
Gatunek: fantasy, science fiction
ISBN: 8320707722
Tłumacz: Marek Marszał
Wydawnictwo: Wydawnictwo Iskry
Liczba stron: 272
Ocena: ★★★★★★★★☆☆
Ciekawsza ale i mniej równa od części pierwszej. Nabrałem mimo wszystko chęć na kontynuację i będę szukał. Muszę się tylko rozejrzeć za tym samym tłumaczeniem.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter
źródło: comment_1638696557bebW8dY4hKQNM4R1mbopqM.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (8.0 / 10) (15 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-01-01 12:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: fantasy, science fiction, horror
Gatunek książki: powieść
Ostatnie recenzje tej książki:
1\. 2021-12-04 - Użytkownik zranoI ocenił na: ★★★★★★★★☆☆ (8.0 / 10) - Wpis »
2\. 2021-11-29 - Użytkownik Najmilszy_Maf1oso ocenił na: ★★★★★★★★★★ (10.0 / 10) - Wpis »