• Wykop.pl
  • Wykopalisko 284
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Sarnowm3 4 mies. temu

0

#wiedzmin #nextgen #ps5
      Cześć, dziś mam dla was temat patch-a, który zmierza na nową generacje konsol do gry Wiedźmin 3. Podobno jak podają Redzi w drugim kwartale tego roku możemy spodziewać się darmowego upgrade do nowych konsol. Pytanie czy wiedźmin naprawdę potrzebuje takiego paych-a? W filmie staram się przedstawić czego możemy spodziewać w darmowej aktualizacji więc zapraszam do oglądania.
      A wy czekacie na ten upgrade? Jakie rzeczy waszym zdaniem powinny zostać poprawione?

źródło: youtube.com

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Czarendze1r 4 mies. temu

+1

@Sarnowm3: Dodać więcej muzyki eksploracyjnej, usunąć żałosny NON STOP wiejący wiatr. Poprawić noce (czyli to co zmienili w Krew i Wino) Ale to się pewnie nie wydarzy, bo znając życie dadzą lepsze teksturki i nara.

+: Sarnowm3
        • udostępnij
          • Link
      •  
        mxhugo 4 mies. temu

+8

@Sarnowm3: Zrobienie remake W1 i remastera W2 na nowe generacje wyszłoby redom taniej i lepiej niż cyberek.

+: Patus_Michal_Pol, BakaPL +6 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        grundzio12 4 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+14

@Sarnowm3: wystarczyłoby 60fps na konsolach

+: mxhugo, loqtus +12 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ethics 4 mies. temu

+1

@Sarnowm3: już żygam tym ciągłym odgrzewaniem kotleta. Co mogą dać? Jakieś tekstury w wyższej rozdziałce i podkręcone ustawienia graficzne. Nic więcej. Dalej będzie to ta sama gra a wy będziecie po raz 100 szukać cyri i napierdalać szybkie ataki mieczem.

• udostępnij
          • Link
      •  
        EWRNB 4 mies. temu via iOS

+1

@grundzio12: Już jest (na Xbox series s/x)

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@EWRNB: znając życie to tnie rozdzielczość mocno w dół jak przy większości gier, a ja chcę odblokowany klatkarz na PS.

• udostępnij
          • Link
      •  
        EWRNB 4 mies. temu via iOS

+1

@grundzio12: Nic nie tnie. Na series x masz 4K

• udostępnij
          • Link
      •  
        Marcines 4 mies. temu

+2

@Sarnowm3: oczywiscie, ze patch jest potrzebny
        i chetnie zagram kolejny raz w wieska wtedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: Voordt, Sarnowm3
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Patus_Michal_Pol 4 mies. temu

+1

@mxhugo: To czemu im tego nie napisales( ͡° ͜ʖ ͡°)?

• udostępnij
          • Link
      •  
        mxhugo 4 mies. temu

+1

@Patus_Michal_Pol: ¯\_(ツ)_/¯

źródło: youtube.com

• udostępnij
          • Link
      •  
        skytz 4 mies. temu via iOS

+1

@Sarnowm3: Najważniejsze to 60 klatek.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Parker_ 4 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@EWRNB: nie ma 60 klatek na series s. Jest tylko o dziwo na one x i sx

• udostępnij
          • Link
      •  
        szad7 4 mies. temu

+1

już żygam tym ciągłym odgrzewaniem kotleta. Co mogą dać? Jakieś tekstury w wyższej rozdziałce i podkręcone ustawienia graficzne. Nic więcej. Dalej będzie to ta sama gra a wy będziecie po raz 100 szukać cyri i napierdalać szybkie ataki mieczem.

@ethics: widzisz, a ja jeszcze nigdy nie przeszedłem podstawki ani nie zacząłem dodatków, i czekam na patcha

• udostępnij
          • Link
      •  
        EWRNB 4 mies. temu

+2

@Parker_: Niestety nie mam tej konsoli, byc moze wiedzmin widzi go jako one s i dlatego nie ma 60fpsow w 4k :(

+: Parker_, Sarnowm3
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@Czarendze1r: Wiadomo, że ma być Ray Tracing, który może zmieni trochę wnętrza budynków, ale pewnie na otwartej mapie wiele się nie zmieni.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@mxhugo: W takie cos wjechał bym od razu bez zastanowienia :D

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@grundzio12: Jak dla mnie o wiele więcej tam brakuje i mam nadzieje, że poprawia te rzeczy

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@ethics: Prawda nadal będzie to ta sama gra prócz tego co wymieniłeś mają wprowadzić też Ray Tracing. Ja akurat wstrzymałem się z ograniem DLC i czekam na tego patcha więc w moim przypadku to wiele godzin dobrej zabawy :D

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@EWRNB: jeśli tak by miał wyglądać ten upgrade to Redzi kopią sobie kolejny dołek, w który wpadną ;)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@grundzio12: odblokowanego pewnie nie dadzą max 60 FPS choć pewnie dało by radę zrobić i 120 FPS, ale komu by tam się chciało ;)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@EWRNB: no tylko, że tekstury nadal są rozmazane, a pole widzenia pozostawia wiele do życzenia plus w tym upgrade mamy dostać RT zobaczymy tylko czy nie będą to same odbicia :)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@Marcines: Mi zostały DLC do ogrania więc czekam jak "dziki" na ten patch

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@Sarnowm3: wierzysz im jeszcze po tym co zrobili z Cyberpunkiem? Niech za dużo nie kombinują.

• udostępnij
          • Link
      •  
        MarteenVaanThomm 4 mies. temu

+2

@Sarnowm3: nie wypowiem się w kwestii konsol, ale na PC najważniejsza opcja, która powinna zostać zawarta w buildzie to skalowanie wewnętrznego renderu gry - tak jak w RDR2 i Metro Exodus

choć pewnie dało by radę zrobić i 120 FPS

Nie sądzisz, że 120 fps w grze rpg to trochę overkill? xD Ciężko w rpg skorzystać z jakichkolwiek klatek więcej ponad 60

+: Sarnowm3, Parker_
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@grundzio12: Ten patch robi jakaś zewnętrza firma więc może się udać. Gorzej niż CDR nie zrobią :D

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sarnowm3 4 mies. temu

0

@MarteenVaanThomm: Ogólnie jestem ciekaw jakie zmiany czekają wersje PC.
        Co do 120 FPS ja jestem prostym konsolowcem więc dla mnie 60 FPS to już overkill powiem więcej grałem już w kilka gier na PS5 w 120 FPS i nie widziałem różnicy xD (mam telewizor 120Hz)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

luxixa 11 godz. temu

+810

Mówcie co chcecie ale dla mnie ten człowiek to żywa legenda. Szanujesz = plusujesz
      #ksw #pudzian #famemma

odpowiedzi (22)

obludnik-rozi 4 godz. temu

+701

odpowiedzi (11)

Xaroks 11 godz. temu

+1187

XDDDDDDDD
      #ksw

odpowiedzi (22)

• pełna lista

Wykopalisko

• Siły zbrojne Ukrainy zlikwidowały kolejnego rosyjskiego dowódcę Siły zbrojne Ukrainy zlikwidowały kolejnego rosyjskiego dowódcę 61
    • Dlaczego Konfederacja przegra wybory? Wyjaśnia Rafał Chwedoruk Dlaczego Konfederacja przegra wybory? Wyjaśnia Rafał Chwedoruk 147
    • Szybkie narodziny Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Rosjanie w Siewierodoniecku. Ponieśli straty, miasto pod kontrolą Ukraińców Rosjanie w Siewierodoniecku. Ponieśli straty, miasto pod kontrolą Ukraińców 24
    • Niemcom sypie się rząd. Kanclerz Olaf Scholz w ogniu krytyki Niemcom sypie się rząd. Kanclerz Olaf Scholz w ogniu krytyki 79
    • Ukrainiec odrzuca granaty Orków Ukrainiec odrzuca granaty Orków 20
    • Zbudowali 300 mieszkań we Włocławku, chcą zbudować 300 tys. w kraju. Mówią jak Zbudowali 300 mieszkań we Włocławku, chcą zbudować 300 tys. w kraju. Mówią jak 95
    • Jeszcze zdążę! Jeszcze zdążę! 68
    • Alexander Dosyagaev Dowódca batalionu 104 powietrzno-desantowego zgruzowany. Alexander Dosyagaev Dowódca batalionu 104 powietrzno-desantowego zgruzowany. 27
    • Murale na Pradze (20+) - street art w Warszawie Murale na Pradze (20+) - street art w Warszawie 29

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja katolicyzm kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.