• Wykop.pl
  • Wykopalisko 415
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      JaTobieTyMi 1 mies. temu

0

Mirki po wpięciu roweru w nowy trenazer #wahoo nie mogę wrzucić najwyśzego biegu, odkręcałem śrubę do regulacji tylnej przerzutki, ale nic to nie daje. Napęd Ultegra 11s, na rowerze używam kasety CS-R6800, a na trenażerze CS-R7000.
      Na filmiku widać, że przez chwilę łańcuch jeździł po koronce, ale to ze względu na to, że trzymałem wciśniętą manetkę
      Obie 11-32
      #szosa #rower

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

źródło: streamable.com

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        landu 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@JaTobieTyMi: żadnych podkładek na bebenku nie dałeś? Jak nie to regulacja od zera

+: JaTobieTyMi
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Hipodups 1 mies. temu

+8

@JaTobieTyMi: @JaTobieTyMi: Daj spokoj, gdzie to w maju na trenażerze jezdzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na powaznie - nie wsadziles podkladki pod kasete?

+: JaTobieTyMi, mmichal +6 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ShpxLbh 1 mies. temu

+1

@JaTobieTyMi: wystarczy 0.5-1 mm różnicy w odległości kasety na ośce trenażera i różni się zasięg przerzutki, szczególnie że to 11 rzędówka więc różnice liczą się. nie wiem jak dokładnie wygląda to koło trenażera ale szukałbym na nim różnic mocowania.

+: JaTobieTyMi
        • udostępnij
          • Link
      •  
        JaTobieTyMi 1 mies. temu

0

@Hipodups: @landu właśnie chyba nic nie mam

źródło: image.jpg

• udostępnij
          • Link
      •  
        JaTobieTyMi 1 mies. temu

+6

@ShpxLbh: @Hipodups: @landu: Dobra jestem debilem xD Rower krzywo siedzial w szybkozamykaczu, poprawilem i jest ok

+: ShpxLbh, cherrz +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        landu 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@JaTobieTyMi: takie uroki Quick Release (ʘ‿ʘ) Ja jestem team Sztywna Oś i takich rzeczy nie ma

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Matt_888 11 godz. temu

+36

WIELKA WYKOPOWA BITWA AKTORSKA - EDYCJA 1!

Tag do obserwacji lub czarnolistowania: #mirkoserial
      WYNIKI: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lB5Mibb9dIyMa8kJXzzA8USzFSlc-fV-DJB8bYbM-7w/

Zasady: Tym razem ocenimy żyjących aktorów. W ankietach głosujemy na najlepszego naszym zdaniem aktora, uwzględniając całokształt jego kariery. Głosowania trwają nie krócej niż 24 godziny.

GŁOSOWANIE W KOMENTARZACH!

Podoba Ci się co robię? Postaw mi kawę (buycoffee.to/mateusz). Pamiętajcie o plusiku dla zasięgu! Dziękuję! Miłej zabawy :)

#glupiewykopowezabawy #ankieta #seriale #filmy
      pokaż całość

odpowiedzi (26)

venividi 11 godz. temu

+1346

#muzyka #metal #strangerthings #heheszki

odpowiedzi (99)

SGTIHALIT 12 godz. temu

+1820

odpowiedzi (45)

• pełna lista

Wykopalisko

• Uratuj nas przed śmiercią. Uratuj nas przed śmiercią. 128
    • Kampania Aborcyjny Dream Teamu opiera się na kradzieży zdjęć i fotomontażach... Kampania Aborcyjny Dream Teamu opiera się na kradzieży zdjęć i fotomontażach... 66
    • Turlali się ze śmiechu nie zważając na ostrzał. Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Katolicki kardynał: Gwałcący kobiety rosyjscy żołnierze to także ofiary... Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Gołdap i okolice - jedyne uzdrowisko na Mazurach Gołdap i okolice - jedyne uzdrowisko na Mazurach 55
    • Polskiej branży meblarskiej grozi fala upadłości. Firmy apelują o sankcje Polskiej branży meblarskiej grozi fala upadłości. Firmy apelują o sankcje 64
    • Jak człowiek udomowił sam siebie Jak człowiek udomowił sam siebie 54
    • Zdolność kredytowa pary z dochodem 8000 zł spadła przez rok z 890 do 390 tys. Zdolność kredytowa pary z dochodem 8000 zł spadła przez rok z 890 do 390 tys. 46
    • Zmora wielkich miast, czyli hulajnogi elektryczne! Zmora wielkich miast, czyli hulajnogi elektryczne! 66
    • Kolejny film z księdzem Wiesławem Kolejny film z księdzem Wiesławem 132

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia energetyka europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir swiat ukraina usa wojna wojsko wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.