Aktywne Wpisy
Potifara +38
Nie będzie poruszonego tego tematu, którego wielu oczekuje od popularnego „Grega z Twittera". A już na pewno nie tak bezpośrednio i jednoznacznie. Grzegorz Gancewski przy dopinaniu kontraktu z FAME, został poproszony przez osoby zarządzające organizacją, aby tej kwestii nie poruszać. Oczywiście pierwotnie prośba wyszła z obozu Adriana Polańskiego. Co więcej, to nie była zwykła prośba. Debiutant został poinformowany, że przy przekroczeniu pewnej, znanej nam wszystkim granicy, więcej szans w federacji nie dostanie.
kura998 +21
Pierwsze 13 sztuk amunicji 6,5x55 własnej roboty.
Proch RS62 (39,50 grain)
Spłonki Ginex duże karabinowe
Łuski Sellier&Bellot
Pociski PPU .264 139 grain (następnym razem muszę kupić jakieś bardziej markowe bo tutaj przekrój długości pocisków był od 31,43-31,73, najwięcej było 31,67 i właśnie takie wybrałem na pierwszą elaboracje)
COL 76,18mm większość nawet się udało tak zrobić minimalne odchyłki od 76,17-76,20mm)
Na każdej sztuce udało się zaryglować zamek, bez żadnego problemu.
Pozostaje tylko znaleźć
Proch RS62 (39,50 grain)
Spłonki Ginex duże karabinowe
Łuski Sellier&Bellot
Pociski PPU .264 139 grain (następnym razem muszę kupić jakieś bardziej markowe bo tutaj przekrój długości pocisków był od 31,43-31,73, najwięcej było 31,67 i właśnie takie wybrałem na pierwszą elaboracje)
COL 76,18mm większość nawet się udało tak zrobić minimalne odchyłki od 76,17-76,20mm)
Na każdej sztuce udało się zaryglować zamek, bez żadnego problemu.
Pozostaje tylko znaleźć
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Przepis na cozsndoga na YT:
Witajcie na moim kanale, jeśli jeszcze mnie nie obserwujecie, to ja nazywam się Mosewa Kulkowa i zajmuje się na co dzień spamowaniem na wykopie, ale hobbystycznie gotuje wysokoprzetworzona jedzenie z mikrofalówki. Kliknięcie dzwoneczek powiadomień i subskrybujcie mój kanał, jeśli interesuje Was taka tematyka.
[jeszcze ze 2 minuty piehdolenia o tym co ostatnio było na kanale, albo o tym jak pies ewentualnie dzieci bardzo lubią ten przepis albo o mnie, bo bardzo ciekawe przecież]
Ostatnio pytaliście mnie o recepturę na bułkę czosnkowa z parówkami. Przepis wziął się stad, ze ktoś poyebany wymyślił, ale się przyjęło i teraz ja tez robię, bo dużo osób robi, ale powiem Wam jak ja robię, żebyście tez zrobili.
[pare dodatkowych minut piehdolenia]
Do przygotowania przepisu będziecie potrzebowali bagietki czosnkowej, ja kupuje taka z Lidla, bo tam są dobre, ale może być tez z Biedronki albo z Aldi albo z Żabki. Możecie kupić w sklepie, ja w Lidlu kupuje. Wiec kupcie bagietkę czosnkowa. Bułkę z czosnkiem taka. Potem kupcie ser, możecie w kawałku albo starty, bo starty będzie potrzebny. Ale jak w kawałku kupicie, to trzeba zetrzeć na dużych oczkach na tarce. Można kupić na wagę albo w opakowaniu.
[znowu piehdolenie przez kilka minut o każdym z 5 skladnikow]
[ujecie na wyspę kuchenna i stół ze skladnikami]
[powolne nakładanie składników]
Teraz czosndog się szykuje, a ja w tym czasie przygotuje keczup Krzepki Radek, który wyjmę z lodówki, bo jest sponsorem dzisiejszego odcinka
[wyciagniecie czosndoga z piekarnika]
Ale pyszne, moj kot i dziecko którego nie mam tez zje, jeśli chcecie więcej takich przepisów to wysłuchajcie mowy końcowej, która będę wygłaszać przez kolejne 2 minuty
CAŁOŚĆ filmiku: 18 min 42 sek
………………………………………………
Przepis na czosndoga na TikToku:
dziś powiem jak zrobić czosndoga - wez bagietkę czosnkowa, przekrój, włóż parówkę, posyp serem i cebulka, może jeszcze dodać costam, wstaw do piekarnika na 10 minut na 220 stopni
[ladne zdjęcia szybko pokazujące proces]
CAŁOŚĆ filmiku: 24 sekundy
#heheszki #truestory #adhd #add #tiktok
Komentarz usunięty przez autora
Mam znajomych, którzy prowadzą medyczne profile na tik-toku i najlepiej
Niestety nie, ale mogę polecić dobry hashtag na wykopie - #kturommosewom
Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do subskrybcji