Wpis z mikrobloga

#krakow

Moja sprawdzona pizzeria dziś zamknięta, Kraków Bronowice, sprawdzam inne, to jest dramat, każda ma złe opinie, czy tak ciężko jest zrobić ok pizzę? Sam robię jak mi się zachce, neapoletane lub classice i uważam, że nie.
  • 12
@Vanderwill: no to, że nikomu się nie opłaca sprzedawać dobrej pizzy bo wtedy ona tyle kosztuje, że ludzie nie chcą kupować. Każda dostępna pizza jest cięta na jakości albo kosztuje miliony - stąd te komentarze w google
zajebista z najlepszego składnika wyjdzie 10 zł


@bartez_94: no tak przecież:
- lokal prowadzi się sam (koszty najmu lokalu teraz vs 2020 proponuje porównać)
- prąd też się sam płaci (dla przedsiębiorców podwyżki ponad 100%)
- gaz też się sam płaci (dla przedsiębiorców podwyżki ponad 100%)
- woda, śmieci, ścieki to też magicznie się pojawia i samo znika za darmo
- pracownik nie jest potrzebny, żyje powietrzem i nie płaci mu