Aktywne Wpisy
Kopyto96 +545
Nie ma gorszego trendu w XXI wieku, niż traktowanie psów jak dzieci. Kiedyś pies też był uważany za członka rodziny, ale jednak ludzie mieli świadomość, że to jest pies. Dzisiaj uczłowieczanie psów to najgorszy rak, jaki można zaobserwować.
Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki
Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki

albo_wutka_albo_buk +509

Nie pozdrawiam bombella który mi nagle wleciał na DDR-a. Jadąc szybciej albo mniej uważnie miałbym go w jakimś stopniu na sumieniu, yh (picrel, dałem z siebie 20%. Strzegomska/Gubińska, przy przystanku autobusowym Nowy Dwór).
Dzień ogólnie zaczął się średnio, chciałem szybciej urwać się z pracy i wykorzystać ładną pogodę (nie ma co wybrzydzać), niestety kołdra z rana przygniatała.
Zbierane były kwadraty między Kątami Wrocławskimi i Kostomłotami, nie zachwyciły mnie te tereny, ale zachód słońca dzisiaj spoko :)
Powrót już niestety po zachodzie i przy tych 7°C było trochę zimno w ręcę, trzeba zacząc wozić ze sobą ponownie rękawice :/
Ah, nie pozdrawiam również kierowcy taxi/ubera który przy Cesarzowicach na siłę chciał wyprzedzać z naprzeciwka na trzeciego. Przez kilka sekund jechałem środkiem pasa, żeby mu wybić ten pomysł z głowy, ale on wie lepiej. Jeszcze chciałbym trochę tych kwadratów pozbierać, więc odpuściłem ;)
Ogólnie wypad w miarę udany, chociaż te przypadki trochę irytowały. Nawierzchnia na części z nowymi kwadratami też była bardzo "taka sobie" a miejscami 2/10, taki urok ;)
#rowerowyrownik #rower #ruszwroclaw #rowerowywroclaw #gravel
Skrypt | Statystyki
@donmateok: panie, przez ten tymczasowy przystanek zapomnij pan, dla własnego dobra, że tam jest DDR. Już pomijam że ludzie psów nie potrafią upilnować a ty chcesz żeby gówniaki umieli, to tam stare baby stoją w blokach i jak tylko autobus zamajaczy na horyzoncie to lecą i nie patrzą na nic. Przerabiam temat przynajmniej dwa razy dziennie.