Aktywne Wpisy
wykoPAKA +100
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +607
Jakie to dobre
jakie to kaloryczne
Moja wersja
Dopiero sie przegryza a juz podjadam
Może stać 2 tyg
https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/surowka-jak-z-chinskiej-restauracji-1
Zrob to na moją odpowiedzialność
Będziesz zrec to codziennie i mnie przeklinać, że nic innego juz nie jesz xD
Te surówki u chinczyka maja więcej kalorii niż schabowy xD
Do zalewy używamy
1/2 szklanki oleju
1/4 szklanki octu spirytusowego lub ryżowego
1/2 szklanki cukru
Tak można to nazwać kiślem.
Inwestujecie w:
tani wok z ikei (do 70 zł max). Wydaje sie zbedny, ze niby zwykla patelnia wystarczy, ale po prostu na nim jest turbo wygodnie wiec polecam miec, ostatnio wszsytko w nim robie, bo mozna mieszac i sie nie wylewa. Gulasz np