Czy moja pizza na kolację może plusa? (。◕‿‿◕。)
Caputo Pizzeria, 4h TO blok, 14h TK blok, 1h TO blok -> kulkowanie -> 20h TK, 3h TO.
Ostatnio pokochałem prostotę, więc króluje Margherita.
Sos to Mutti Passata (prosto z butelki, nic nie redukowałem) i Mozzarella di Bufala.
Wypiek w F1, czas około 90s.
Za miesiąc wyjazd do Neapolu, mam nadzieję, że uda mi się podpatrzeć coś
Caputo Pizzeria, 4h TO blok, 14h TK blok, 1h TO blok -> kulkowanie -> 20h TK, 3h TO.
Ostatnio pokochałem prostotę, więc króluje Margherita.
Sos to Mutti Passata (prosto z butelki, nic nie redukowałem) i Mozzarella di Bufala.
Wypiek w F1, czas około 90s.
Za miesiąc wyjazd do Neapolu, mam nadzieję, że uda mi się podpatrzeć coś
#the100