#gotujzwykopem
Rodzajów caponaty jest tyle, ile gospodyń na Sycylii:) Ja akurat znam taką i z pewnością nie jest to wersja klasyczna. W zasadzie jest to połączenie caponaty z peperonatą, ale dzięki temu smakuje wybornie i nadaje się do wszystkiego:)
Rodzajów caponaty jest tyle, ile gospodyń na Sycylii:) Ja akurat znam taką i z pewnością nie jest to wersja klasyczna. W zasadzie jest to połączenie caponaty z peperonatą, ale dzięki temu smakuje wybornie i nadaje się do wszystkiego:)
- foxmurder
- tiris
- gugas
- xyz23
- konto usunięte
- +11 innych
Przepalanie nowego grilla przy takich temperaturach nie jest może najlepszym pomysłem, ale skoro już do tego doszło, to przy okazji podzielę się z wami pomysłem, który jest bardzo dobry:)
To co widzicie na zdjęciu to szynka wieprzowa - taka normalna - bez tłuszczu i bez kości. Można by się spodziewać, że wyjdzie z tego podeszwa, jednak jest inaczej;)
Wszystko dzięki marynacie, na którą składa się sos sojowy jasny, odrobina soli (bo