Aktywne Wpisy
CalibraTeam +17
Jako że nie mam wiele do stracenia poszedłem dzisiaj po podwyżkę. Oficjalnie nazwałem spotkanie w zaproszeniu "Rozmowa personalna" nie rozpisywałem się zbytnio o co mi chodzi jedynie poprosiłem managera o 15-20 minut. Rozmowa była stacjonarnie, ale zwyczajowo wysyłamy zaproszenia na Teams, wiecie o co chodzi.
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
CloudSpanner +139
Podoba mi się ostatni trend kobiet, które dokręcają śrubkę normikom i otwarcie przyznają, że przeciętniacy/średniacy są w ich oczach zerem. Zapowiada się zwiększenie populacji blackpillowców ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
Wtedy, kiedy nie jadłem ryzu, i czulem się lepiej, też miałem kilka dni, gdy jadłem samo mięso, bo nie miałem ochoty na wpi. Kurde. Jaram się, że to w końcu to. Jak ktoś też ma problem i je to białko, to polecam zamienić na inne na jakiś czas #mikrokoksy #dieta #duzydzikizwierz
@Duzy_Dziki_Zwierz: Ja sie chetnie pozbede 5kg z bulka bezsmakowego, nawet nie otwieralem xD
Może na początek warto rozdzielić kilka tematów bo wydaje mi się, że każdy pisze o innym produkcie posługując się określeniem "białko" i traktując jako jedno.
Zwierz pisze o WPI. To białko od lat trzyma mocno fason bo lecimy chyba najlepszym izolacie Volac i nie zmieniamy go np. jak w przypadku najtańszego białka regular.
Producent WPI słynie ze tego, że dość mocno trzyma jakość, zatem jedyne co tutaj może na coś wpływać
Tak jak mówię. Nie czepiam się jakości. Ale coś mi szkodzi. A to jest obecnie główny podejrzany.
@Kasahara: Kiedyś była sama sukraloza a później dodatkowo glikozydy. W Premium wszystko, łącznie z aromatami jest to samo. Jedyne co się ostatnio zmieniło (kilkanaście ostatnich tygodni) to właśnie wyższa zawartość czystego białka w białku, co dało rezultaty jak wyżej (badanie surowca) czy też w gotowym produkcie (wersja smakowa): https://i.snipboard.io/NKD2Rh.jpg (różnica jest, wbrew pozorom, dość spora jak na WPC).
Producent tego surowca pracuje nad
Jak ktos nie toleruje laktozy i walnie szejka z WPC60 zamiast WPI to podejrzewam, ze zadne enzymy nie pomoga, moga jedynie ograniczyc zniszczenia.
Ja osobiscie toleruje wszystkie bialka, od ostrovitu przez sfd, kfd, po syntraxa, muscletecha, sci teca czy biotecha. Jedne czuc na zoladku, innych nie.