@mario-zdk: Poprzewijałem, bo nie spodziewałem się niczego ciekawego po tym gównie. Ci ludzie za 20 lat dalej będą tak obcięci i jedli ten sam kociołek.
Trochę udziwniona wersja kociołka/prażonych/duszonek itp. (nazwa zależy od miejsca w Polsce). Ja tam wolę wersję podstawową, bez pierdół typu mięcho czy grzyby, no ale co kto lubi. Z eksperymentów czasem wychodzi niezłe żarełko :)
@majwsik: Też jadłem już różne wersje w różnych regionach i podstawowej (ziemniaki, cebula, kiełbasa, trochę boczku i liście kapusty) jeszcze nic nie przebiło. Jasne, można eksperymentować wedle własnych upodobań, ale podstawowy przepis jest świetny i nie trzeba go udziwniać, by wyszło pysznie. ( ͡°͜ʖ͡°)
Najlepszy content kulinarny na polskim yt! Uwielbiam oglądać tego faceta, widać pasję u prowadzącego. Ślinka cieknie od pyszności, jakie przygotowuje :)
Komentarze (65)
najlepsze
Tylko następnym razem miej litość, nie o tej godzinie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@qwert321: a weź #!$%@?, jest 12, ja jeszcze śniadania nie jadłem i ślinię się teraz jak #!$%@? xD