"Ja tego nie jem. Boję się". Pracownik kebaba o "mięsie", które ląduje w bułce
- Jak się zapiecze, to mięso jest zawsze brązowe. Nie widać, co się z nim wcześniej działo - mówi Patryk, pracownik lokalu kebaba. Zna miejsca, w których w bułce ląduje mięso niewiadomego pochodzenia,
Bednar z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 225
Komentarze (225)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Ato ciekawe bo ostatnio oglądałem film o masowym fałszowaniu markowej żywności w europie zachodniej.
Czyżby nie z powodu ceny?
Drugi tydzień:
Trzeci tydzień:
K$#wa. Co następne? Nie może być w
NFZ razem z ZUS i KRUS rozpoczną badania na własną rękę.
Wystarczy zwyczajnie policzyc. Fake.
@ZasilaczKomputerowy:
Co to znaczy normalnej jakości? Łopatka wołowa w detalu kosztuje jakieś 29 zł za kilogram czyli 5,80 zł za 200g. Mielone mięso wołowe z różnych części kosztuje w detalu jakieś 15-16 złotych za kilogram, w hurcie to pewnie jakieś 7-9 złotych.
Kisnę z ludzi którzy kierują się tylko ceną.
Każdy kij ma dwa końce, choć wiadomo że konsument jest nieświadomy to też powinien mieć rozum i weryfikować, że