@Plutonium: na YT w opisie jest, że to zapobiega sklejaniu się: "They said that the scraps are used to make cheese dumplings so there’s no waste. And they said that they don’t use a stamp because doing so would make the ends stick together so they use a knife :)"
@dramatdramatyczny: zjedz japońskie bułki, chleb czy słodycze. Po tygodniu zrozumiesz dlaczego robią tak dobre sosy - bez tego jesz coś o smaku trocin. Polski krochmal jest lepszy od polowy żelek jakie tam jadłem
@Lordbusz: plastikowo-silikonowe dziadostwo, do tępego noża jak tu do pierogów to się nada, ale byleco tnie to, zostawia mikro-nacięcia, a potem mikroplastik we wszystkim co zjadasz...
Komentarze (72)
najlepsze
"They said that the scraps are used to make cheese dumplings so there’s no waste. And they said that they don’t use a stamp because doing so would make the ends stick together so they use a knife :)"
Polski krochmal jest lepszy od polowy żelek jakie tam jadłem