Ja #!$%@? zakop. Robiłem ROK czasu (co prawda) w Biedrze (z 7 lat temu). I powiem wam, że owoce/warzywa były co 2-3 godziny przetrzebiane z tych co się popsuło. Nie było żadnego incydentu że coś masowo się wysypało na magazynie (oprócz palety piwa która poszła w drobny mak)- ale jeśli nawet, to w podstawówce już uczą że warzywa i owoce się MYJE.
Mięso? Codziennie kierowniczka osobiście latała i ściągała te które już
I powiem wam, że owoce/warzywa były co 2-3 godziny przetrzebiane z tych co się popsuło.
@K41M: moja 2 robota w zyciu i Auchan. To samo tylko rzadziej (dzial duzy i 2 pracownikow) ale tez trzeba bylo kontrolowac bo od jednego owocu potrafi pol kartona zgnic w kilka godzin ¯_(ツ)_/¯
Trochę naciągane... pracowałem na magazynie z mrożonką i nie raz palety leciały na ziemie i rzadko kiedy towar szedł do utylizacji po dotknięciu gleby - ładnie wyzbierane i jechało do odbiorcy :) Cebule, marchewkę i tak się myje czy obiera chyba że mówimy pomidorach to po takim upadku raczej nie wiele z nich by zostało. Nie popieram takich praktyk ale tak wygląda praca na magazynie praktycznie większości zakładów - kto jako magazynier
@Reinspired: pomidory na magazynie wbrew pozorom takie delikatne nie sa. To juz wiekszy problem jest z jablkami. Pomidor twardziel nic mu nie ma a jablko odrazu brazowieje.
Agrounia nie wie skąd się biorą warzywa. Kto odpowiada na złe stockowanie krzynek -pracownicy, kto odpowiada za utrzymanie czystości -pracownicy. Wszystkich pracowników należało by skontrolować i pouczyć lub wywalić z roboty. To ci sami pracownicy robią gnój i potem wysyłają foty.
ufaj i sprawdzaj, a poza tym kogo szokuje jak ktos wrzuca cebule widlami na hali magazynowej, chyba tylko mieszczucha ktory mysli ze mleko daje biedronka. przy okazji gdzie są służby sanitarne w Imperium Lechickim?
Oesu znów ten krzykacz od agrołunii - to jest "101 jak nie robić protestów" -#!$%@? postronne osoby swoimi protestami, mimo że to twoja społeczność głosuje albo na PiS albo na PSL :DDDDD -Dowalaj się do marketów i dyskontów, dzięki którym ludzie mają wszystko blisko i przeważnie w wyższej jakości niż u jakiegoś prywaciarza z budy na bazarku, a do tego bez kombinowania
w każdą nieparzystą środę 3 tygodnia parzystego miesiąca JE ŚWIYRZE
gniję, że typ znalazł w markecie przeterminowaną szynkę i robi aferę na cały sklep xD no takie sytuacje się zdarzają, że leży przeterminowany towar, pracownicy w marketach sprawdzają w miarę możliwości towar po datach i usuwają ze sklepu przeterminowany, ale zazwyczaj jest tak że nie ma czasu ani wystarczającej liczby osób na zmianie żeby sprawdzić każdy produkt w lodówkach bo siedziałby i tydzień sprawdzał to wszystko. Dlatego jak się coś kupuje to
Komentarze (172)
najlepsze
Robiłem ROK czasu (co prawda) w Biedrze (z 7 lat temu).
I powiem wam, że owoce/warzywa były co 2-3 godziny przetrzebiane z tych co się popsuło. Nie było żadnego incydentu że coś masowo się wysypało na magazynie (oprócz palety piwa która poszła w drobny mak)- ale jeśli nawet, to w podstawówce już uczą że warzywa i owoce się MYJE.
Mięso? Codziennie kierowniczka osobiście latała i ściągała te które już
@K41M: moja 2 robota w zyciu i Auchan. To samo tylko rzadziej (dzial duzy i 2 pracownikow) ale tez trzeba bylo kontrolowac bo od jednego owocu potrafi pol kartona zgnic w kilka godzin ¯_(ツ)_/¯
@AkyszLewusie: Gdzie można kupować mięso wielki Panie znaffffco?
Ostatnio kupiłem od rzeźnika to #!$%@?ło zgnilizną.
Japko francuski piesek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
przy okazji gdzie są służby sanitarne w Imperium Lechickim?
-#!$%@? postronne osoby swoimi protestami, mimo że to twoja społeczność głosuje albo na PiS albo na PSL :DDDDD
-Dowalaj się do marketów i dyskontów, dzięki którym ludzie mają wszystko blisko i przeważnie w wyższej jakości niż u jakiegoś prywaciarza z budy na bazarku, a do tego bez kombinowania