W nastepnym filmie wieloryba upiecze... Ten kanał przypomina tych hindusów co robią pseudo zamki z basenami w dzungli z gliny - takie farmy pod wyswietlenia. Ten kanał też na siłe wszystko. Ciekawe kto to wszystko je. Rozumiem robić coś tradycyjnego, jest klimat wtedy. A tak to takie cudaczenie pod wyświetlenia
@sakulbn: Żebrak zarabia bo ludzie mu rzucają drobniaki, jutuber - bo klikasz na jego filmiki i dokładasz kolejne wyświetlenia. -Czysta logika popytu i podaży. Na filmiki typu "zamek z gliny" albo "ratowanie psa z głębokiego dołu" nabrałem się sam, ale błyskawicznie zauważyłem zjawisko spamowania tym syfem. Dlatego staram się omijać śmieciowe filmiki "polecane" przez yt ( ͡°͜ʖ͡°)
@sakulbn: Jak przyjdzie rodzina, na Kaukazie całkiem liczna, to zje. Przecież nie upiekli całego wielbłąda, resztą mięsa pewnie pójdzie do lodówki, ewentulanie dadzą część po rodzinie, lub na handel.
@2xpapanalepiku:Jak dla mnie to oni są po prostu podejrzani. Koleś miał hajsy zanim z yutubami zaczął. Może teraz po prostu dopiera. Ci jego koledzy tez podejrzani.
@incar: przecież on mieszka w Gruzji XD Pamiętam jak przygotowywał strusia, od razu wiedziałem kto będzie to gotował jeszcze przed wejściem w znalezisko.
@geuze: A tego z ta Gruzja nie jestem pewny zresztą taka dajmy na to Abchazja czy Osetia to była Gruzja z nazwy tylko mimo że w granicach Gruzji były zanim bandyci nie ukradli.
@rezoner: Jadłem wielbłądzinę - w Grecji. Zapewne importowana. Była dość tłusta, lekko słodkawa. Niezła. Trochę jak polska świeżynka. Serwowana jako "przegryzka" przy ouzo podczas sjesty. Może kwestia przygotowania.
@bialy100k: Dzięki za doświadczenie :) Brzmi dobrze. Mi konkretnie chodziło o tego gościa z filmiku - ostatni raz widziałem go na Wykopie jak serwował jakieś absolutnie źle przyrządzone mięso z grilla - ale lał na to piwo więc dla sebków z wypoku to co najmniej 8 gwiazdek miszelę.
@lukasz_crw: Jak wielbłąd. ( ͡°͜ʖ͡°) Żylasty, tłusty, trochę przypominający kozinę. Zresztą widać na filmiku że to prawie sam tłuszcz i wyżyłowane mięso. Można zjeść coś takiego na pustyni jak do oazy jest 2 tygodnie drogi a lepsze żarcie się skończyło.
@BogdanBike: Jak wołowina, trochę też jakby dziczyzną czuć. Twardawe momentami (jak wołowina nienajmłodsza)/ Jadłem raz, jest OK, ale jakoś specjalnie dupy nie urywa.
Komentarze (214)
najlepsze
Na filmiki typu "zamek z gliny" albo "ratowanie psa z głębokiego dołu" nabrałem się sam, ale błyskawicznie zauważyłem zjawisko spamowania tym syfem. Dlatego staram się omijać śmieciowe filmiki "polecane" przez yt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież nie upiekli całego wielbłąda, resztą mięsa pewnie pójdzie do lodówki, ewentulanie dadzą część po rodzinie, lub na handel.
Może nie chca by im się coś ze spraw "zawodowych" Po pijaku wymsknęło.
Może teraz po prostu dopiera. Ci jego koledzy tez podejrzani.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Żylasty, tłusty, trochę przypominający kozinę. Zresztą widać na filmiku że to prawie sam tłuszcz i wyżyłowane mięso. Można zjeść coś takiego na pustyni jak do oazy jest 2 tygodnie drogi a lepsze żarcie się skończyło.
@BogdanBike:
TO mięso, do #!$%@? nędzy!!!!
#bojowkato