Ograniczenie spożycia mięsa w Norwegii
Norweska Agencja Środowiska: nikt nie powinien przekraczać aktualnych krajowych zaleceń żywieniowych i nie powinien spożywać więcej. Mieszkańcy Norwegii muszą przestrzegać zaleceń żywieniowych, jeśli cele klimatyczne mają zostać osiągnięte. Konsumpcja miesa musi być zmniejszona o 75%
dr_gorasul z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 227
- Odpowiedz
Komentarze (227)
najlepsze
ograniczy produkcję CO2 poprzez zmniejszenie konsumpcji innych mięs i zmniejszenie firm produkujących CO2,
będzie kontrolowany przyrost naturalny,
duże ilości białka,
będzie wegańskie bo to nie jest mięso zwierząt,
pozwoli produktywnie wykorzystać odpady i ciała ze szpitala,
obniży koszty produkcji - weganin karmiony dodatkowo mięsem ludzkim będzie pracował całe życie, co i tak by robił, a na
Komentarz usunięty przez moderatora
XDDD co to za ogranicznie, chyba dla chudego lewaka z korposzczurowni, ja tyle jem codziennie