[AMA] Praca w Burger King
Mam 22 lata, mieszkam w Norwegii od roku, od grudnia pracuję w Burger Kingu Postanowiłem, że z nudów podzielę się z chętnymi informacjami o pracy w Burger King oddział skandynawski. Jestem otwarty na pytania dot. pracy, życia, przepisów dot. pracy w BK , jedzenia itp :) Zapraszam do pytania ! :D
z- 118
- #
- #
- #
- #
- #
- #
1. Tak świeże, jeśli coś źle wygląda nikt nikogo nie pyta tylko wyrzuca. dzisiaj np wyrzuciłem 2 ogórki całe bo skórka była lekko zmarszczona, pudełko ciasteczek bo ktoś nie schował go do lodówki na noc (chociaż wyglądały dobrze) i placki tortilli które zrobiły się twarde bo ktoś pokrywki nie domknął i róg placka uschło (a dzieje się to szybko ponieważ jest bardzo ciepło w kuchni).
2. Dostawy 2x w tygodniu
1.Z tego co zauważyłem u nas w NO to do burgera możesz zamówić co ci się podoba, nawet jeśli w systemie nie ma opcji do wyboru to kasjerzy przychodzą i mówią co klient chciał i czasem ma dodatek za darmo :p największego burgera jakiego robiłem to był właśnie big king xxl z aż 5 dodatkowymi mięsami czyli w sumie 7 mięs (i weź to zwin w 1 papier musiałem użyć
cheesburger 18 nok