Aktywne Wpisy

LM317K +48
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przypominam, że za wydanie pudełkowe odpowiedzialny jest nasz Techland. Zresztą trailer, który skroili jest świetny i już widać owoce tej współpracy.
http://www.eurogamer.pl/articles/2016-08-04-torment-tides-of-numenera-takze-na-ps4-i-xbox-one-nowy-trailer
#gry #rpg #crpg #pcmasterrace #konsole
Z jednej strony dobrze dla nich bo zawsze to większa sprzedaż, ale jeśli ucierpi na tym np. interfejs, który będzie musiał zostać przystosowany do padów to się w-----ę.
Komentarz usunięty przez autora
@Bethesda_sucks: Grałem przed DC i nie mogę się zmusić do powrotu. Żaden z dialogów nie zapadł mi w pamięć. Wszystko było nijakie. Gra nie jest zła, ale nic nie zachęca do grania (może post-apokaliptyczny setting, ale trzeba byłoby go wykorzystać)