Aktywne Wpisy

cleopatre +103
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +78
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po

Xiaomi Redmi 4X 3/32 GB czarny Global w cenie 119,99$ z kodem 4XK4G (bez refa)
Xiaomi Redmi 4A 2/32GB szary Global z B20 w cenie 99,99$ (bez refa)
Xiaomi Redmi 4 Pro srebrny 3/32 GB w cenie 149,99$ z kodem Redmi44GK (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB szary international w cenie 147,99$ z kodem 4X4GL (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB international szary - Helio X20 w cenie 159,99$ z kodem NOTED4 (bez refa)
Xiaomi Mi5S Plus - 4/64 GB szary w cenie 294,99$ z kodem KMi5SP (bez refa)
Xiaomi Mi Max 2 4/64 GB w cenie 279,99$ (bez refa)
i jeszcze:
Oczyszczacz powietrza Xiaomi Smart Mi Air Purifer w cenie 125,99$ z kodem MIAIRPIV (bez refa) - wysyłka Priority Line (omijająca VAT i cło w cenie)
Odkurzacz Xiaomi Mi Robot w cenie 319,99$ (Bez refa) - tu także Priority Line
Robot do mycia okien Alfawise A168 w cenie 116,99$ z kodem GBPL17 (bez refa) - wysyłka z magazynu EU.
Obserwuj #chinskiekody aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć oferty na inne #telefony, których nie było w tym zestawieniu lub dodaj wpis do ulubionych, by wrócić do niego później.
Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody
Powyższe linki są linkami typu "ref", ułamek wartości zakupionego produktu wspiera moją dalszą pracę pod tagiem #chinskiekody Możesz także kliknąć w link bezpośredni "bez refa" - wybór należy do Ciebie. W obu wypadkach nie ponosisz żadnych dodatkowych kosztów, zaś wybór linku nie ma wpływu na końcową cenę produktu.
Informacje o nas:
Aktualna oferta Hong Kong Goldway z Aliexpress
Aktualne kupony rabatowe do iBuygou
Informacje na temat zwrotów z Cashback
Strona ChinskieKody
#xiaomi #gearbest #kodyrabatowe #kupony
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @rybak_fischermann @Boniekk @srogie_ciasteczko @bananzo @ZewBorsuka @fidel @Ghalard @zelmis @#!$%@? @kiwors @poxie @braffka @lechuu @sake12 @michal01111 @maks1823 @wally1976 @CoZaGamon @RocketSlayer @Shinoks @Frexor @Felonious_Gru @maslokm @meetom @lord_100 @browarPL @marceli-grabowski @wykopuser @mrKoval @brudny @zales13 @Cock_Inside @D0m3L @gorush @matti_aa @Gametleman @Dowluk @MikeR @emqu16 @Tr0jan @MortenH @
@rybak_fischermann:
chyba 135.99?
W razie czego sprawdzaj na stronie internetowej, tam zawsze aktualne promocje.
Xiaomi Mi Android TV Box w wersji International w cenie tylko 54,89$ z kodem GBMIBOXT
!@Rilekt - ostatnio nie zdążyłeś na promocję.
(bez refa)
http://m.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-III-Mi-Box-4K-Android-5-0-Media-Player-Amlogic-S905-64bit-Quad-Core-1G-4G-2-4G-5G-AC-WiFi-LAN-Bluetooth4-1-357032.html
Xiaomi Mi 3S TV Box w cenie tylko 54,99$
(bez refa)
Chyba najlepiej będzie, jeśli anulujesz zamówienie, a następnym razem będę patrzył uważniej, jaka to wersja ( ͡° ʖ̯ ͡°)