True story #heheszki #humorobrazkowy #przemijanie
698929 - 0 = 698929
Witam rowerowe świry (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) To mój pierwszy wpis na równiku, oby nie ostatni. Przejazd z soboty, celem było pobicie dotychczasowego rekordu przejechanej odległości - 120km, celem dodatkowym średnia prędkość >20km/h, oba cele udało się zrealizować ᕦ(òóˇ)ᕤ
Dystans: 0 km
Czas: ◷00:00:00
Kalorie: 0 kcal
W tym tygodniu to już 0km!
#rowerowyrownik
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
pokaż spoiler Najlepszy, bo darmowy
Jest do wszystkiego więc... Jest dobry!
Samo liczy, to chyba magia
Skrypt się nie myli, to inni się mylą
Będą z tego ładne wykresiki
Powiedzcie mamie, powiedzcie babci, niech odejmują!
698929 - 0 = 698929
@NieMamTuKonta:
Twój wpis wygląda na błędny i nie zostanie uwzględniony w statystykach. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad.
Jeśli masz pytanie lub pomysł na rozwój rowerowego równika, użyj tagu #rrtech.
Możesz od razu zmienić tag #rowerowyrownik na #rrtech, edytując swój wpis.
Na tagu #rowerowyrownik odpowiedzi nie udzielamy (sluży on tylko do wpisywania wyników wraz z ew. opisem wycieczki)!
Do dyskusji o rowerach, nie związanych bezpośrednio z rowerowym równikiem używaj tagu #rower.
Całe odejmowanie należy umieśić w jednym wersie na początku wpisu.
Schemat odejmowania: [Wynik z poprzedniego wpisu] - [Twój przebyty dystans] - [Twój przebyty dystans 2] - [Twój przebyty dystans 3] = [Wynik odejmowania]
np. 15375 km - 4 km - 6 km - 21 km= 15344 km
następnie opcjonalnie zdjęcia, opis itp.
na końcu tagi.
UWAGA! Możesz też użyć dodatku użytkownika anonim1133:
http://www.wykop.pl/wpis/13872169/witam-sportowe-mireczki-rrtech-wzialem-sie-za-prze/
True story #heheszki #humorobrazkowy #przemijanie
To uczucie, gdy przychodzisz do #pracbaza w krótkiej spódnicy ze względu na ciepłą pogodę i #niebieskiepaski ci zazdroszczą, bo muszą chodzić w długich spodniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#korposwiat
Wczoraj na zajęciach dziesięcioletni chłopiec wspomniał o #2137. Uśmiechnęłam się pod nosem, a on zapytał czy wiem o co chodzi. Porozumiewawczo kiwnęłam głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem dumna z takich uczniów. Urodzili się kilka lat po tym jak rzułta morda umarła, a mimo to kultywują tradycję szkalowania.
#wykopobrazapapieza # pokaż całość