Aktywne Wpisy
xr38 0
Mam plan przeprowadzić się do Wrocławia, kupić tam mieszkanie. Na jakie dzielnice warto zwracać uwagę w budżecie ~15k/m2? Metrażowo celuje w 45-50m2. Da się cos sensownego kupić we Wrocławiu w tej cenie z rynku wtórnego, gotowego do zamieszkania? Jakie dzielnice polecacie, jakie odradzacie?
#wroclaw
#wroclaw

Panowie taka rozkminka mnie naszła w niedzielę jak mamy piłę motorową co nie to wiadomo że jak byś dołożył palca to by ci ucięło bo ostrza tam są na wierzchu i zaraz ci szarpnie jak trota i jeb.
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
źródło: 1000015448
PobierzZrobiła by ranę przy lekkim dołożeniu palca?
- Tak 91.1% (41)
- Nie 8.9% (4)

#nauka #polimaty #ksiazki
@staryhaliny
Jak będę pamiętał to zawolam i opiszę wrażenia (testować też będę i zobaczę skutki ( ͡° ͜ʖ ͡°))
@booyaka88: @r4falec: Dostaełm ją wczoraj, przeczytałem dopiero 30stron czyli dwa rozdziały wstępu, bez żadnej metody. Na stronie książki jest spis treści. Nie jest to jakaś rewolucja, część metod jest znana np fiszki ale są też takie o których nigdy nie słyszałem. Najbardziej przykuło moją uwagę to jak wygląda to wydanie: świetne zdjęcia, grafiki, diagramy i liczne przypisy. Wszystkie strony w